Posters och tavlor av Jimmy Randrup

Illustratören/fotografen Jimmy Randrup komponerar intressanta uttryck i sina motiv som gestaltar olika tankar i ögonblicket. "Inspirationen finns överallt, bara vi vill se den."

 

Visar 1-29 av 29 produkter

 

 

Posters av Ingrid Kraiser

BAKOM KULISSERNA

Konstnär: Jimmy Randrup

Jimmy Randrup är verksam konstnär från Västerås. Hans konstnärliga arbete präglas av spontanitet och styrs sedan av färg, form, mönster och strukturer i den omgivande världen. Den abstrakta kollektionen "Espace Couleur" beskriver livet - och den ständiga rörelse vi alla befinner oss i - det vackra och det mindre vackra stunderna. Motiven i serien omfamnar, och lämnar åt betraktaren att själv se sin egen betydelse i sin inre verklighet.

 

Se alla motiv av Jimmy Randrup

 

 

Varför ska du välja Gallerix?

 

Stort sortiment av wall art, posters och fotokonst

Stort sortiment av wall art, posters och fotokonst

Gallerix har ett stort sortiment med tavlor för dina väggar. Vi har trendiga posters och modern fotokonst från skandinaviska designers.

Mer än 40 års erfarenhet av ramar och inramning

Mer än 40 års erfarenhet av ramar och inramning

Gallerix Ramverkstad har funnits sedan 1974. Våra rammakare har stor kompentens och lång erfarenhet av alla typer av inramningar.

Stort utbud av högkvalitativa ramar

Stort utbud av högkvalitativa standardramar

Vårt fokus är kvaltet och hållbarhet. Alla våra träramar är gjorda av riktigt trä och tillverkas i Sverige. Vi jobbar med syrafria material för inramningar.

Specialister på personligt print av dina bilder

Specialister på personligt print av dina bilder

Vi kan printa dina bilder som personliga tavlor i en mängd olika material och storlekar. Ladda upp din bild och skapa din egen tavla.