Inramade posters för dina personliga tavelväggar

Har du tänkt på vad ett par inramade posters kan göra för ditt hem? Oavsett om du vill köpa online eller besöka någon av våra butiker är vår förhoppning att du ska hitta precis det som passar i ditt hem. Välj mellan stillsamma motiv i svartvitt eller abstrakta former i starka färger.

 

Visar 1-30 av 2401 produkter

 

 

Rama in ditt hem med trendiga posters

När du inreder ditt hem är väggytorna viktiga. Inramade posters och tavlor får ett sofistikerat utseende då en ram kan lyfta motivet. Är posters inramade tavlor undrar du? Det ger absolut en känsla av konst när en välarbetad ram omringar motivet. Att kombinera stilen på ramen med din övriga inredning ger rummet en känsla av helhet. Även den minsta detalj kan få rummet i balans.

I vårt breda sortiment hittar du inramade posters för alla rum. En detalj som enkelt kan visa vem du är, beroende på vilket motiv du väljer. Kanske tycker du om klassisk konst och kan då välja i vår kategori; posters med tavlor. Välj mellan olika storlekar och form för bästa intryck hemma hos just dig.

 

Varför ska du välja Gallerix?

 

Stort sortiment av wall art, posters och fotokonst

Stort sortiment av wall art, posters och fotokonst

Gallerix har ett stort sortiment med tavlor för dina väggar. Vi har trendiga posters och modern fotokonst från skandinaviska designers.

Mer än 40 års erfarenhet av ramar och inramning

Mer än 40 års erfarenhet av ramar och inramning

Gallerix Ramverkstad har funnits sedan 1974. Våra rammakare har stor kompentens och lång erfarenhet av alla typer av inramningar.

Stort utbud av högkvalitativa ramar

Stort utbud av högkvalitativa standardramar

Vårt fokus är kvaltet och hållbarhet. Alla våra träramar är gjorda av riktigt trä och tillverkas i Sverige. Vi jobbar med syrafria material för inramningar.

Specialister på personligt print av dina bilder

Specialister på personligt print av dina bilder

Vi kan printa dina bilder som personliga tavlor i en mängd olika material och storlekar. Ladda upp din bild och skapa din egen tavla.