Posters för dina väggar

Hitta snygga posters och tavlor från Peytil, Little Kajsa, Katarina Vintrafors, Little Bernard och många fler. Alla posters printas på matt papper och finns i storlekar från 21x30cm upp till 70x100cm. Du kan även välja andra material för din poster: Premium Poster, Canvastavla, Akrylglas och Aluminium.

 

 

 

 

 

Så här gör du för att beställa posters och fotokonst:

 

Väggmotiv Posters och fotokonst

1. HITTA DITT UNIKA MOTIV

Vi har allt från foto, måleri, illustrationer och grafisk design. Eller använd någon av dina egna bilder

Poster, Premium Poster, Canvas och fler material

2. VÄLJ MATERIAL

Du väljer själv vilket material du vill ha: Papper, Canvas, Akrylglas, Aluminium eller Fototapet.

Inramning med ramar från Gallerix

3. RAMA IN MOTIVET

Vi kan leverera måttanpassade ramar samt alla vanliga standardformat på ramar för att skapa en snygg tavla från din poster.

 

 

 

Här hittar du våra motiv

 

Trendiga posters för din tavelvägg

VÄGGMOTIV

Posters för din tavelvägg

Oavsett vilken inredningsstil du har passar posters snyggt på dina väggar. I denna kategori hittar du posters passande alla hem och stilar, i såväl mindre storlekar som lite större. Komplettera din posters med en vacker ram för att skapa en snygg tavla.

Välj bland våra posters

Hitta motiv - fotokonst

VÄGGMOTIV

Fotokonst i alla stilar

Gallerix erbjuder ett stort utbud med exceptionella fotografier i många olika kategorier. Bland annat gatumotiv, landskap, stilleben, arkitektur och olika actionbilder. Fotokonst är härligt och en speciell inredningsdetalj i hemmet.

Välj bland vår fotokonst

 

 

 

Posters och fotokonst - konst online för din tavelvägg

Gallerix säljer snygga tavlor, posters och prints både online och i våra butiker. Vi har ett noga utvalt sortiment med konst online som vi själva gillar väldigt mycket. Vårt utbud av posters och snygga tavlor är tänkta att passa alla typer av människor, oavsett stil. Det är viktigt för oss att du skall kunna bli riktigt nöjd med din nya poster. I vårt bildgalleri med konst online ger vi dig möjligheten att själv välja vilken storlek du vill ha på din poster, och dessutom kan du välja att få din poster på extra fint premium-papper. Hos oss kan kan du även hitta den perfekta ramen till din poster för att få en snygg tavla.
Välkommen till Gallerix!