Väggmotiv

Skapa din unika tavla här. Hitta ditt unika motiv, vi har allt från foto, illustration, grafisk design samt framkallande av eget foto. Välj vilket material du vill trycka på och välj sedan en snygg ram till motivet.

 

Så här gör du

1. HITTA DITT UNIKA MOTIV

Vi har allt från foto, måleri, illustrationer och grafisk design. Eller använd någon av dina egna bilder

2. VÄLJ MATERIAL

Du väljer själv vilket material du vill ha: Papper, Canvas, Akrylglas, Aluminium eller Fototapet.

3. RAMA IN MOTIVET

Vi kan leverera måttanpassade ramar samt alla vanliga standardformat på ramar i alla olika material och färger.

 

 

Börja här - hitta ditt motiv

Hitta motiv - fotokonst

VÄGGMOTIV

Fotokonst

Gallerix erbjuder ett stort utbud med exceptionella fotografier i många olika kategorier. Bland annat gatumotiv, landskap, stilleben, arkitektur och olika actionbilder. Fotokonst är härligt och en speciell inredningsdetalj i hemmet.

Välj bland vår fotokonst

Hitta motiv - poster

VÄGGMOTIV

Posters

Oavsett vilken inredningsstil du har passar posters snyggt på dina väggar. I denna kategori hittar du posters passande alla hem och stilar, i såväl mindre storlekar som lite större. Komplettera din posters med en vacker ram eller sätt upp den som den är.

Välj bland våra posters

 

 

 

 

Väggmotiv från Gallerix

Gallerix säljer posters och prints både online och i våra butiker. Vi har ett noga utvalt sortiment med motiv som vi själva gillar väldigt mycket. Vårt utbud av posters är tänkta att passa alla typer av människor, oavsett stil. Det är viktigt för oss att du skall kunna bli riktigt nöjd med din nya poster. Därför ger vi dig möjligheten att själv välja vilken storlek du vill ha på din poster, och dessutom kan du välja att få din poster på extra fint premium-papper. Hos oss kan kan du även hitta den perfekta ramen till din poster.
Välkommen till Gallerix!