Tavelkrokar till tavlor och ramar

Här hittar du krokar och tillbehör i olika stilar och utföranden som passar när du ska hänga upp din ram på väggen. Vi har allt som behövs för en lyckad montering. Beställ online eller köp i våra butiker.

 
X-Krok 35 mm
29.90 kr
X-krok
29.90 kr

Montering och upphängning

Bland våra upphängningstillbehör till ramar är det lätt att hitta en lösning för just dig och dina ramar. Med våra produkter är det enkelt att få en fin gallerivägg eller hänga upp enstaka porträttbilder eller posters. Vi har ett stort utbud av krokar i olika modeller och material för alla behov och stilar. Det ska vara enkelt att montera dina ramar. Beställ upphängningstillbehör online med snabb leverans eller besök en av våra många butiker.

Att använda sig av rätt upphängningstillbehör till ramar är väsentligt för en lyckad upphängning av dina posters, bilder och porträtt. Vi är störst i Sverige på inramning och med vårt breda sortiment kan vi erbjuda prisvärda produkter för upphängning. Våra upphängningstillbehör finns i olika utföranden och för olika väggar för att göra det lätt för dig att välja rätt.