Träramar med plexiglas

Nu lanserar vi ramar med plexiglas, en helt ny serie ramar från Gallerix! Denna ram har en list av riktigt trä och ett plexiglas i stället för riktigt glas. Plexiglaset gör att ramen blir lätt och mindre känslig för stötar. Den här ramen passar bra för alla typer av inramningar.

 

Visar 1-12 av 12 produkter

 

 

Ramar i trä som passar bra i barnrum

Fördelen med att använda träramar framför andra typer av ramar är att ramar i trä passar bra och smälter in på alla typer av väggar. Där en ram i exmpelvis metall eller plast kan känns för "hård och stel" mot resten av rummets inredning så framstår en träram som både "mjuk" och stilfull på samma gång! I Gallerix sortiment så hittar du hundratals olika modeller av träramar, i olika storlekar färger och utföranden. Vilken stil som passar din bild och din vägg bäst vet bara du, så se till att leta runt bland Gallerix ramutbud och hitta den ram som passar just dig. Beställ den direkt på nätet så kommer den snabbt och bekvämt hem till dig.

 

Varför ska du välja Gallerix?

 

Stort sortiment av wall art, posters och fotokonst

Stort sortiment av wall art, posters och fotokonst

Gallerix har ett stort sortiment med tavlor för dina väggar. Vi har trendiga posters och modern fotokonst från skandinaviska designers.

Mer än 40 års erfarenhet av ramar och inramning

Mer än 40 års erfarenhet av ramar och inramning

Gallerix Ramverkstad har funnits sedan 1974. Våra rammakare har stor kompentens och lång erfarenhet av alla typer av inramningar.

Stort utbud av högkvalitativa ramar

Stort utbud av högkvalitativa standardramar

Vårt fokus är kvaltet och hållbarhet. Alla våra träramar är gjorda av riktigt trä och tillverkas i Sverige. Vi jobbar med syrafria material för inramningar.

Specialister på personligt print av dina bilder

Specialister på personligt print av dina bilder

Vi kan printa dina bilder som personliga tavlor i en mängd olika material och storlekar. Ladda upp din bild och skapa din egen tavla.