Ramar 21x30cm (A4)

Ramar A4 är den perfekta rammodellen för dina bilder, favoritporträttet eller för den nya affischen. Hos oss hittar du A4-ramar i olika material, stilar och färger. Ramarna ger dig alternativen att antingen hänga upp dina bilder eller ställa dem på ett bord eller en hylla.

 

Visar 1-17 av 17 produkter

 

 

Finns i flera olika material

Rama in ditt favoritporträtt eller tavla med en snygg ram av hög kvalitet från Gallerix. Våra ramar A4 finns i flera olika material, så som trä, aluminium och plast, alla med möjligheten att hängas både vertikalt och horisontellt. Varför inte inreda med en elegant ram av aluminium? Ramarna finns i olika färger, till exempel mattsvart, silver och guld. Tack vare detta kan du välja rätt ram för din personliga stil

Ramar A4 finns i flera olika snygga färger och former, hitta den som passar med din stil och personliga inredning. Välj bland många olika stilar och färger, eller vad sägs om en klassisk kompositram i retrostil? Eller kanske en snygg vit träram som passar bra i en modern och stilren inredning.

 

Varför ska du välja Gallerix?

 

Stort sortiment av wall art, posters och fotokonst

Stort sortiment av wall art, posters och fotokonst

Gallerix har ett stort sortiment med tavlor för dina väggar. Vi har trendiga posters och modern fotokonst från skandinaviska designers.

Mer än 40 års erfarenhet av ramar och inramning

Mer än 40 års erfarenhet av ramar och inramning

Gallerix Ramverkstad har funnits sedan 1974. Våra rammakare har stor kompentens och lång erfarenhet av alla typer av inramningar.

Stort utbud av högkvalitativa ramar

Stort utbud av högkvalitativa standardramar

Vårt fokus är kvaltet och hållbarhet. Alla våra träramar är gjorda av riktigt trä och tillverkas i Sverige. Vi jobbar med syrafria material för inramningar.

Specialister på personligt print av dina bilder

Specialister på personligt print av dina bilder

Vi kan printa dina bilder som personliga tavlor i en mängd olika material och storlekar. Ladda upp din bild och skapa din egen tavla.