Ramar 24x30

Med våra ramar 24x30 kan du med lätthet spara och hänga upp dina favoritfotografier eller affischer. Hos oss hittar du alltid ett brett sortiment både i butik och online, alltid med lågt pris och snabb leverans. Vi är störst i Sverige på inramning och alla ramar tillverkas i vår ramverkstad!

 

Visar 1-12 av 12 produkter

 

 

Spika upp favoriten på väggen

Med våra ramar 24x30 kan du med lätthet spara och sätta upp det där favoritfotografiet på barnbarnen, hunden eller semesterminnet. Varför inte ta och rama in den där supersnygga affischen du en gång köpte men som nu ligger och samlar damm? Kanske göra ett kollage med barnen? Med våra prisvärda ramar är det endast fantasin som sätter gränser för vad du kan pryda väggarna med därhemma.

Med våra prisvärda ramar 24x30 kan du med lätthet fylla ditt hem med motiv som du enkelt väljer själv. 24x30 passar bra till motiv i storlek A4 och mindre. Finns i många olika färger och material. Alltid tillverkade av högsta kvalité till ett lågt pris, allt tack vår egen ramverkstad

 

Varför ska du välja Gallerix?

 

Stort sortiment av wall art, posters och fotokonst

Stort sortiment av wall art, posters och fotokonst

Gallerix har ett stort sortiment med tavlor för dina väggar. Vi har trendiga posters och modern fotokonst från skandinaviska designers.

Mer än 40 års erfarenhet av ramar och inramning

Mer än 40 års erfarenhet av ramar och inramning

Gallerix Ramverkstad har funnits sedan 1974. Våra rammakare har stor kompentens och lång erfarenhet av alla typer av inramningar.

Stort utbud av högkvalitativa ramar

Stort utbud av högkvalitativa standardramar

Vårt fokus är kvaltet och hållbarhet. Alla våra träramar är gjorda av riktigt trä och tillverkas i Sverige. Vi jobbar med syrafria material för inramningar.

Specialister på personligt print av dina bilder

Specialister på personligt print av dina bilder

Vi kan printa dina bilder som personliga tavlor i en mängd olika material och storlekar. Ladda upp din bild och skapa din egen tavla.