Kompositramar för din bilder

Rama in dina favoritbilder i kompositramar. Ramarna passar till många olika behov, allt från enkla inramningar till avancerade tavelkompositioner.

 

Visar 1-18 av 18 produkter

 

 

Snygga ramar i plast

Plastramar är både praktiska och snygga. Hos oss kan du välja bland flera olika modeller, storlekar och färger. För dessa ramar finns många olika användningsområden. Ställ dem till exempel i en grupp på ett bord eller skapa en trevligt tavelvägg. I vårt breda utbud av plastramar hittar du med all säkerhet en som passar just din bild perfekt. Välj att kombinera ramar med olika utseenden, eller skapa ett mer enhetligt intryck med ramar i samma modell. Hos oss finns bland annat ramar i guld, silver och svart i flera olika modeller.

 

Varför ska du välja Gallerix?

 

Stort sortiment av wall art, posters och fotokonst

Stort sortiment av wall art, posters och fotokonst

Gallerix har ett stort sortiment med tavlor för dina väggar. Vi har trendiga posters och modern fotokonst från skandinaviska designers.

Mer än 40 års erfarenhet av ramar och inramning

Mer än 40 års erfarenhet av ramar och inramning

Gallerix Ramverkstad har funnits sedan 1974. Våra rammakare har stor kompentens och lång erfarenhet av alla typer av inramningar.

Stort utbud av högkvalitativa ramar

Stort utbud av högkvalitativa standardramar

Vårt fokus är kvaltet och hållbarhet. Alla våra träramar är gjorda av riktigt trä och tillverkas i Sverige. Vi jobbar med syrafria material för inramningar.

Specialister på personligt print av dina bilder

Specialister på personligt print av dina bilder

Vi kan printa dina bilder som personliga tavlor i en mängd olika material och storlekar. Ladda upp din bild och skapa din egen tavla.