Kvadratiska ramar

Kvadratiska ramar passar både för att hänga på väggen eller ställa på bordet. Hos oss hittar du dem i flera olika utföranden och storlekar. Välj till exempel mellan ramar i guld, svart och vitt. Vi har det mesta inom bildinramning vilket gör att du enkelt kan hitta produkter som passar hemma hos dig.

 

Visar 1-35 av 35 produkter

 

 

En snygg inredningsdetalj

Det är snyggt att blanda olika former på ramar. Kvadratiska ramar blir ett fint inslag på tavelväggen eller i bokhyllan. Vi har dem både i stort och litet format, samt i flera olika material och färger. Hos oss kan du bland annat välja mellan ramar i klassiskt trärent, lyxigt guld eller stilrent svart. Med en fin ram lyfter du din konst och dina bilder ytterligare ett snäpp.

Genom att rama in sina konstverk, bilder och posters skyddar man dem från att skadas eller bli smutsiga. Ramarna gör även att din inredning ser mer genomtänkt och ordnad ut. Ställ till exempel flera kvadratiska ramar i en grupp på ett bord eller häng upp dem tillsammans och skapa en snygg och grafisk tavelvägg.

 

Varför ska du välja Gallerix?

 

Stort sortiment av wall art, posters och fotokonst

Stort sortiment av wall art, posters och fotokonst

Gallerix har ett stort sortiment med tavlor för dina väggar. Vi har trendiga posters och modern fotokonst från skandinaviska designers.

Mer än 40 års erfarenhet av ramar och inramning

Mer än 40 års erfarenhet av ramar och inramning

Gallerix Ramverkstad har funnits sedan 1974. Våra rammakare har stor kompentens och lång erfarenhet av alla typer av inramningar.

Stort utbud av högkvalitativa ramar

Stort utbud av högkvalitativa standardramar

Vårt fokus är kvaltet och hållbarhet. Alla våra träramar är gjorda av riktigt trä och tillverkas i Sverige. Vi jobbar med syrafria material för inramningar.

Specialister på personligt print av dina bilder

Specialister på personligt print av dina bilder

Vi kan printa dina bilder som personliga tavlor i en mängd olika material och storlekar. Ladda upp din bild och skapa din egen tavla.