Diplomramar

Oavsett var diplomet ska hänga, om det är på kontoret, i lobbyn eller hemma är det viktigt med en ram som håller hög klass. Våra diplomramar är tillverkade i Sverige och finns i trä eller plast i många olika storlekar. Diplomramarna har olika bredd på ramkanterna beroende på vilket fokus man vill ha på bilden. Ramarna finns bland annat i färgerna guld, silver, svart, vit och brun. Hitta rätt diplomram i vårt breda sortiment hos Gallerix, välkommen!

 

Visar 1-17 av 17 produkter

 

 

 

Varför ska du välja Gallerix?

 

Stort sortiment av wall art, posters och fotokonst

Gallerix har ett stort sortiment med tavlor för dina väggar. Vi har trendiga posters och modern fotokonst från skandinaviska designers.

Mer än 40 års erfarenhet av ramar och inramning

Gallerix Ramverkstad har funnits sedan 1974. Våra rammakare har stor kompentens och lång erfarenhet av alla typer av inramningar.

Stort utbud av högkvalitativa standardramar

Vårt fokus är kvaltet och hållbarhet. Alla våra träramar är gjorda av riktigt trä och tillverkas i Sverige. Vi jobbar med syrafria material för inramningar.

Specialister på personligt print av dina bilder

Vi kan printa dina bilder som personliga tavlor i en mängd olika material och storlekar. Ladda upp din bild och skapa din egen tavla.