Ramar i standardformat

Vi har ett stort utbud av ramar för alla typer av inramningar. Vi har träramar, metallramar och plastramar. Välj ett av standardformaten från 4x6 upp till 70x100-ramar eller skapa en egen ram med just dina mått.

 

Visar 1-99 av 250 produkter

 

 

Ramar i standardformat för dina posters

Rätt använd blir en ram en del av både sin omgivning och den bild den omsluter. En trendig posters eller print blir färdig först när den ramas in, och känslan i ditt hem förändras av de ramar du väljer. Vi har fler än 350 olika ramar i standardformat så du kan du garanterat hitta en ram som passar just din poster och ditt hem. Rätt tavelram för rätt vägg har aldrig varit enklare. Ramar är ett perfekt sätt att komplettera din inredning. De kan vara diskreta detaljer likaväl som vågade stilyttringar. Med vårt breda sortiment kan du matcha eller bryta av, helt enligt dina egna önskemål. Varför inte kolla in våra metallramar om du söker trendiga fotoramar? Vi har aluminiumramar i många olika storlekar och med olika finish. Svart, silver, guld och fler färger därtill. Trendiga ramar som du kan rama in dina trendiga posters med. Om du inte hittar passande ramar i standardformat så kan du istället måttbeställa dina ramar. Vi har en ramverkstad där vi kan tillverka ramar i exakt de mått du önskar. Dessutom kan du välja från hundratals olika ramlister och passepartouter så att ramen passar perfekt till ditt original, litografi, oljemålning eller objekt.

 

Varför ska du välja Gallerix?

 

Stort sortiment av wall art, posters och fotokonst

Stort sortiment av wall art, posters och fotokonst

Gallerix har ett stort sortiment med tavlor för dina väggar. Vi har trendiga posters och modern fotokonst från skandinaviska designers.

Mer än 40 års erfarenhet av ramar och inramning

Mer än 40 års erfarenhet av ramar och inramning

Gallerix Ramverkstad har funnits sedan 1974. Våra rammakare har stor kompentens och lång erfarenhet av alla typer av inramningar.

Stort utbud av högkvalitativa ramar

Stort utbud av högkvalitativa standardramar

Vårt fokus är kvaltet och hållbarhet. Alla våra träramar är gjorda av riktigt trä och tillverkas i Sverige. Vi jobbar med syrafria material för inramningar.

Specialister på personligt print av dina bilder

Specialister på personligt print av dina bilder

Vi kan printa dina bilder som personliga tavlor i en mängd olika material och storlekar. Ladda upp din bild och skapa din egen tavla.