Ramar för dina bilder

Vi har ramar för alla typer av inramningar: träramar, metallramar och plastramar. Välj ett av standardformaten från 10x15 upp till 70x100-ramar eller skapa en egen tavelram med just dina mått. Välj till en passepartout till din ram för att få din inramning att se riktigt proffsig ut.

 

Populära ramar

 

 

 

Hitta ramar i våra kategorier

 

 

 

Träramar

 

 

 

Metallramar

 

 

 

Plastramar

 

 

 

Svarta ramar

 

 

 

Vita ramar

 

 

 

Ekramar

 

 

 

Guldramar

 

 

 

Silverramar

 

 

 

Diplomramar

 

 

 

 

Ramar 10x15

 

 

 

Ramar 13x18

 

 

 

Ramar 15x21

 

 

 

Ramar 18x24

 

 

 

Ramar 20x25

 

 

 

Ramar A4

 

 

 

Ramar 24x30

 

 

 

Ramar 28x35

 

 

 

Ramar A3

 

 

 

Ramar 30x40

 

 

 

Ramar 35x50

 

 

 

Ramar 40x50

 

 

 

Ramar 50x70

 

 

 

Ramar 50x100

 

 

 

Ramar 60x80

 

 

 

Ramar 60x90

 

 

 

Ramar 70x100

 

 

 

Vårt sortiment har ramar för alla hem

Rätt använd blir en tavelram en del av både sin omgivning och den bild den omsluter. En vacker målning blir färdig först när den ramas in, och känslan i ditt hem förändras av de ramar du väljer. Vi har fler än 350 olika ramar så du kan du garanterat hitta en ram som passar just ditt hems personlighet. Rätt tavelram för rätt vägg har aldrig varit enklare.

Ramar är ett perfekt sätt att komplettera din inredning. De kan vara diskreta detaljer likaväl som vågade stilyttringar. Med vårt breda sortiment kan du matcha eller bryta av, helt enligt dina egna önskemål. Varför inte kolla in våra metallramar om du söker trendiga ramar? Vi har aluminiumramar i många olika storlekar och med olika finish. Svart, silver, guld och fler färger därtill. Trendiga ramar som du kan rama in dina trendiga posters med. 

Om du inte hittar passande ramar i standardformat så kan du istället måttbeställa dina ramar. Vi har en ramverkstad där vi kan tillverka ramar i exakt de mått du önskar. Dessutom kan du välja från hundratals olika ramlister och passepartouter så att ramen passar perfekt till ditt original, litografi, oljemålning eller objekt.