Vår affärsidé

Vi vill vara den självklara destinationen för dig som vill sätta en personlig prägel på ditt hem. Vissa saker eller föremål i våra hem ger mer karaktär och attityd än andra. Foton, posters, konst, ramar och interiör-produkter är det som gör stor skillnad, det som gör hemmet personligt.

Vår affärsidé är enkel – vi gör dina väggar personliga! Varje människa är unik. Det finns ingen annan som du, ingen tänker som du och ingen har den kreativitet som just du har. Du har säkert massor av idéer som kan göra ditt hem lite vackrare och personligare. Lita på magkänslan och kom till oss - vi hjälper dig att skapa ett hem som visar vem du är.

Vi brinner för att förverkliga dina idéer. Vi tror på att alla människor är kreativa och att vi tillsammans kan förädla idéer som ger både ett intryck och avtryck. Genom ett gediget hantverkskunnande och en känsla för färg & form och en tro på att små saker gör stor skillnad samt genom ett sortiment av produkter som ger ditt hem en personlig karaktär.

Om Gallerix

Gallerix grundades 1974 i Uppsala och byggde från början på franchising-modellen, där varje butik ägs av en enskild person. Idag är företaget privatägt och drivs som en detaljhandelskedja med webshop och 17 stycken fysiska butiker i Sverige.

Våra produkter

Hos oss hittar du ett brett utbud av posters, fotokonst och ramar.

  • Samtliga butiker har egen ramverkstad för inramning av konst, oljemålningar, litografier, fotografier, posters och minnessaker. Vi kan rama in vadsomhelst.
  • Vi använder enbart certifierat material enligt ISO9706, detta krävs för att leva upp till dagens krav på ålderbeständig inramning.
  • Vi samarbetar sedan 2008 även med Canon då alla butiker idag även kan skriva ut och leverera storbildstryck på fotopapper/posterpapper och canvasduk direkt i butik.
  • Vi trycker posters på matt och blankt papper.
  • Vår fotokonst kan du beställa på en rad olika material: papper, canvas, akrylglas och aluminium.
  • Vi kan göra fototavlor från din egen bild på papper, canvas, akrylglas och aluminium.
  • Våra träramar är av högsta kvalitet, tillverkade i Sverige med äkta glas. Våra aluminiumramar levereras av Nielsen och tillverkas i Tyskland.

Följ oss gärna på Instagram, Pinterest och Facebook!

Varför ska du välja Gallerix?

 

Stort sortiment av wall art, posters och fotokonst

Stort sortiment av wall art, posters och fotokonst

Gallerix har ett stort sortiment med tavlor för dina väggar. Vi har trendiga posters och modern fotokonst från skandinaviska designers.

Mer än 40 års erfarenhet av ramar och inramning

Mer än 40 års erfarenhet av ramar och inramning

Gallerix Ramverkstad har funnits sedan 1974. Våra rammakare har stor kompentens och lång erfarenhet av alla typer av inramningar.

Stort utbud av högkvalitativa ramar

Stort utbud av högkvalitativa standardramar

Vårt fokus är kvaltet och hållbarhet. Alla våra träramar är gjorda av riktigt trä och tillverkas i Sverige. Vi jobbar med syrafria material för inramningar.

Specialister på personligt print av dina bilder

Specialister på personligt print av dina bilder

Vi kan printa dina bilder som personliga tavlor i en mängd olika material och storlekar. Ladda upp din bild och skapa din egen tavla.