Skapa en personlig tavelvägg

Alla gillar vi väl att samla på fina minnen, men saker kanske har en tendens att hamna i lådor på vinden eller i någon bortglömt mapp på datorn. Varför inte ta fram alla fina foton och göra en helt personlig fotovägg?

 

SVARTVITA FOTON FRÅN GOLV TILL TAK

Förvandla en tom tråkig vägg till en riktigt iögonfallande heltäckande tavelvägg. Med hjälp av svartvita bilder i samma format och med en lite bredare svart ram får du en riktigt schysst grafisk touch på väggen, och dessutom är den perfekt om du vill uppdatera bilderna då och då eftersom det är enkelt att byta ut och sätta in nya motiv allt eftersom.

Vår ramprofil Mars funkar utmärkt till den här typen av tavelvägg, och du kan enkelt framkalla bilder i vår printstudio.

 

 

VÄLFYLLDA TAVELHYLLOR

Blanda stort och smått, olika typer av ramar, olika material, passepartouter och kulörer. Ett organiserat kaos på rader av tavelhyllor är ett perfekt sätt att få plats med alla minnen.

Tavelhyllor kan du köpa i våra butiker (just nu till 50% rabatt), alla våra ramar hittar du här och om du inte redan har dina analoga foton klara går det alltid bra att framkalla foton i vår printstudio!

 

 

FRAMKALLA DINA BILDER PÅ CANVAS

Om vill att dina bilder ska få en 3d-effekt och ta lite mer plats kan en personlig fotovägg med canvastavlor vara ett alternativ. Hos oss kan du få dina foton som canvastavla, i valfri storlek och i två olika listbredder. Framkalla dina bilder på canvas i printstudion här.

Bildkällor: Gallerix och Pinterest

 

Publicerat 2018-05-29 10:25:42

 

Varför ska du välja Gallerix?

 

Stort sortiment av wall art, posters och fotokonst

Stort sortiment av wall art, posters och fotokonst

Gallerix har ett stort sortiment med tavlor för dina väggar. Vi har trendiga posters och modern fotokonst från skandinaviska designers.

Mer än 40 års erfarenhet av ramar och inramning

Mer än 40 års erfarenhet av ramar och inramning

Gallerix Ramverkstad har funnits sedan 1974. Våra rammakare har stor kompentens och lång erfarenhet av alla typer av inramningar.

Stort utbud av högkvalitativa ramar

Stort utbud av högkvalitativa standardramar

Vårt fokus är kvaltet och hållbarhet. Alla våra träramar är gjorda av riktigt trä och tillverkas i Sverige. Vi jobbar med syrafria material för inramningar.

Specialister på personligt print av dina bilder

Specialister på personligt print av dina bilder

Vi kan printa dina bilder som personliga tavlor i en mängd olika material och storlekar. Ladda upp din bild och skapa din egen tavla.