Posters med bortgångna ikoner

Posters med bortgångna ikoner

Det är många legender som gått ur tiden de senaste åren. Nu har vår nya illustratör Claes Gustavsson gjort en serie affischer så att du kan sätta upp och minnas din favorit-ikon.

Världens länder i storleksordning

Formgivaren/illustratören Claes Gustavsson säger så här om sin serie Icons:

"Jag – liksom många andra – tycker det är så sorgligt när stora artister går bort, sådana man växt upp med och som gjort intryck. Der har tyvärr blivit många under senare år, vilket ofta har berört mig djupt. Som en hyllning till dessa ikoner har jag gjort en serie affischer – ”Icons” – också som minne, något jag själv vill ha på väggen."

Motiven på bl.a. David Bowie, Prince, Leonard Cohen, George Michael och Amy Winehouse kostar från 79 kr och du hittar dom HÄR.

 

Publicerat 2018-05-02 11:39:32

 

Varför ska du välja Gallerix?

 

Stort sortiment av wall art, posters och fotokonst

Stort sortiment av wall art, posters och fotokonst

Gallerix har ett stort sortiment med tavlor för dina väggar. Vi har trendiga posters och modern fotokonst från skandinaviska designers.

Mer än 40 års erfarenhet av ramar och inramning

Mer än 40 års erfarenhet av ramar och inramning

Gallerix Ramverkstad har funnits sedan 1974. Våra rammakare har stor kompentens och lång erfarenhet av alla typer av inramningar.

Stort utbud av högkvalitativa ramar

Stort utbud av högkvalitativa standardramar

Vårt fokus är kvaltet och hållbarhet. Alla våra träramar är gjorda av riktigt trä och tillverkas i Sverige. Vi jobbar med syrafria material för inramningar.

Specialister på personligt print av dina bilder

Specialister på personligt print av dina bilder

Vi kan printa dina bilder som personliga tavlor i en mängd olika material och storlekar. Ladda upp din bild och skapa din egen tavla.