Matcha konst med inredning

Ett smart sätt att skapa harmoni i ett rum är att matcha inredningen med tavlor, fotografier och posters. Genom att matcha med t.ex. färg och form kan man lyfta och lägga mer fokus på inredningsdetaljerna och samtidigt skapa en skön sammanhållning i rummet.

Helmatcha med färg i hemmetBildkälla: Pinterest / Gallerix

HELMATCHA I FÄRG

För den vågade är detta ett perfekt sätt att skapa en riktig wow-effekt i ett rum. Matcha möbler, väggar, golv och väggbonader i en sammanhängande färgskala. Motivet till höger är fotokonst av Inge Schuster som du kan köpa här.

 

Minimalistiska tavlorBildkälla: Pinterest / Gallerix

MINIMALISTISK MATCHNING

Om du gillar naturnära enkelhet och minimalistisk inredning passar denna kombinationen perfekt. Matcha dina stilrena möbler med enkla grafiska motiv och rama in med ramar i obehandlat ek som fångar upp den naturnära känslan och matchar din skandinaviska inredning. Motiven till höger är Waves och Waves II av Mimono.

Geometriska former på posterBildkälla: Pinterest / Gallerix

MATCHA MED GRAFISKA FORMER

Gillar du form och design? Då kanske denna matchningen är något för dig. Matcha dina lampor och andra inredningsdetaljer med motiv som föreställer liknande former för att skapa en intressant och medveten helhet. Motiven till höger är Petrifying Pendulum av Gilbert Claes och Fall av Antonyus Bunjamin.

Matcha med detaljerBildkälla: Pinterest / Gallerix

MATCHA SUBTILT

Om du inte vill välja tavla efter inredning kan du ju såklart göra tvärtom också. Matcha färgen på din tavla med subtila, utbytbara inredningsdetaljer som t.ex. en fin växt. Motivet till höger heter Inside Out av Olga Mest och du kan köpa det här.

 

Publicerat 2018-05-07 14:22:19

 

Varför ska du välja Gallerix?

 

Stort sortiment av wall art, posters och fotokonst

Stort sortiment av wall art, posters och fotokonst

Gallerix har ett stort sortiment med tavlor för dina väggar. Vi har trendiga posters och modern fotokonst från skandinaviska designers.

Mer än 40 års erfarenhet av ramar och inramning

Mer än 40 års erfarenhet av ramar och inramning

Gallerix Ramverkstad har funnits sedan 1974. Våra rammakare har stor kompentens och lång erfarenhet av alla typer av inramningar.

Stort utbud av högkvalitativa ramar

Stort utbud av högkvalitativa standardramar

Vårt fokus är kvaltet och hållbarhet. Alla våra träramar är gjorda av riktigt trä och tillverkas i Sverige. Vi jobbar med syrafria material för inramningar.

Specialister på personligt print av dina bilder

Specialister på personligt print av dina bilder

Vi kan printa dina bilder som personliga tavlor i en mängd olika material och storlekar. Ladda upp din bild och skapa din egen tavla.