Kreativ med Washitejp

Washitejp är en dekorationstejp som är gjord av papper och som går att fästa på nästan alla ytor utan att man skadar ytan. Washitejp kan användas för att hänga upp posters och skapa analoga moodboards men för den som älskar pyssel är det bara fantasin som sätter gränser! Vi har listat några av washitejpens alla användningsområden.

 

MOODBOARDS

Skriv ut dina favoritbilder, riv ut tidningsurklipp och inspirerande texter och sätt ihop en egen analog moodboard på väggen hemma eller på kontoret. Både snyggt och inspirerande!

 

 

FANTASIFULLA VÄGGDEKORER

Om du har lite tid till övers och gillar att pyssla kan du göra fantastiskt snygga väggdekorationer med washitejp. Skapa din egen unika wall art som är lätt att ta bort och förnya - utan att behöva måla om!

 

 

LEKFULLT I BARNRUMMET

Gör barnrummet lite roligare med washitejp! Du kan skapa allt från en hopphage till fina väggdekorationer och "tapeter".

 

 

FOTOVÄGGAR

Om du inte är sugen på att spika i väggarna eller kanske har en vägg som är krånglig att få upp tavlor på, då kan washitejp vara ett alternativ. Tavelväggar med washitejp kan faktiskt bli lika snygga som riktiga tavelväggar och dessutom är det lätt som en plätt att byta ut motiven.

 

DEKORATIVA INRAMNINGAR

Om du t.ex. gör en fotovägg som vi skrev om ovan kan du skapa ännu mer tavelkänsla genom att göra dina egna dekorativa ramar med tejp. Möjligheterna är många och med lite fantasi blir det riktigt snyggt!

 

Vi har washitejp i flera olika färger och mönster och du hittar dem HÄR.

Bildkällor: Pinterest (vi har även skapat en hel moodboard på Pinterest med bara washitejp som ni hittar här om ni vill ha ännu mer inspiration).

 

Publicerat 2018-05-15 10:37:03

 

Varför ska du välja Gallerix?

 

Stort sortiment av wall art, posters och fotokonst

Stort sortiment av wall art, posters och fotokonst

Gallerix har ett stort sortiment med tavlor för dina väggar. Vi har trendiga posters och modern fotokonst från skandinaviska designers.

Mer än 40 års erfarenhet av ramar och inramning

Mer än 40 års erfarenhet av ramar och inramning

Gallerix Ramverkstad har funnits sedan 1974. Våra rammakare har stor kompentens och lång erfarenhet av alla typer av inramningar.

Stort utbud av högkvalitativa ramar

Stort utbud av högkvalitativa standardramar

Vårt fokus är kvaltet och hållbarhet. Alla våra träramar är gjorda av riktigt trä och tillverkas i Sverige. Vi jobbar med syrafria material för inramningar.

Specialister på personligt print av dina bilder

Specialister på personligt print av dina bilder

Vi kan printa dina bilder som personliga tavlor i en mängd olika material och storlekar. Ladda upp din bild och skapa din egen tavla.