Komet - den perfekta ramen i barnrummet

Komet - den perfekta ramen i barnrummet

Vi har ett brett utbud av ramprofiler hos oss och en uppstickare beträffande pris och material är ramen Komet. Komet är en träram med en markant profil, och eftersom den är tillverkad med högkvalitativt akrylglas är den mycket lättare till vikten, vilket gör den enklare att hänga och bära, och dessutom är glaset okrossbart vilket gör att den passar utmärkt i barnrummet.

Varför inte låta barnen själva välja posters till sina rum? Vi har massor av fina barnposters från bl.a. Millis Sarri, Katarina Vintrafors, Anna Grundberg, Little Bernard m.fl.

En tavelvägg i matchande färger är också ett fint sätt att piffa till barnrummet och göra det personligt. Med ramen Komet behöver du inte oroa dig för att glaset ska gå sönder under vilda lekar, och dessutom är det ett extra prisvärt alternativ - perfekt om du behöver köpa flera ramar till en tavelvägg. Här är några av våra favoritmotiv som passar fint tillsammans:

Motiv ovan: Måne av Little BernardHjortkompis och Kompis av Anna Grundberg, Wild heart av Katarina VintraforsDolphium av Peytil

Komet är tillverkad i Sverige och finns i olika storlekar från 15x21 till 70x100 och kommer i vitt och svart. Ramlistens bredd är 21 mm och ramlistens djup är 15 mm.

 

Publicerat 2018-04-10 13:24:27

 

Varför ska du välja Gallerix?

 

Stort sortiment av wall art, posters och fotokonst

Stort sortiment av wall art, posters och fotokonst

Gallerix har ett stort sortiment med tavlor för dina väggar. Vi har trendiga posters och modern fotokonst från skandinaviska designers.

Mer än 40 års erfarenhet av ramar och inramning

Mer än 40 års erfarenhet av ramar och inramning

Gallerix Ramverkstad har funnits sedan 1974. Våra rammakare har stor kompentens och lång erfarenhet av alla typer av inramningar.

Stort utbud av högkvalitativa ramar

Stort utbud av högkvalitativa standardramar

Vårt fokus är kvaltet och hållbarhet. Alla våra träramar är gjorda av riktigt trä och tillverkas i Sverige. Vi jobbar med syrafria material för inramningar.

Specialister på personligt print av dina bilder

Specialister på personligt print av dina bilder

Vi kan printa dina bilder som personliga tavlor i en mängd olika material och storlekar. Ladda upp din bild och skapa din egen tavla.