Inspirerande tavelväggar

En snygg tavelvägg kan verkligen lyfta ett rum och skapa en personlig och hemtrevlig känsla. Här har vi samlat några varianter på tavelväggar som vi tycker är riktigt snygga! 

Tavelvägg med kvadratiska tavlor
Bildkälla: via. Pinterest

Kvadratiska tavlor med matchande motiv

När man skapar en tavelvägg med kvadratiska ramar och väljer en sammanhållen serie med motiv får man en väldigt snygg och grafisk känsla i hemmet. Det ger ett medvetet, trendigt intryck och passar dessutom utmärkt för den som gillar ordning och reda på väggen.

Tavelvägg på tavellister

Bildkälla: Stylizimo

Flexibel tavelvägg och bokhylla med inmålade tavellister

Ett perfekt alternativ om man enkelt vill kunna ändra motiv i sin tavelvägg, eller om man har fina böcker som förtjänar lite extra synlighet. Snyggast tycker vi att det blir när man kombinerar både böcker och tavlor, som på bilderna ovan, och dessutom målar tavellisterna i samma färg som väggen för ett enhetligt och snyggt intryck! Ett enkelt sätt att sätta en lyxig och trendig prägel på rummet.

Tavelvägg med vita ramar

Bildkälla: Trendenser / Pinterest

Ljust och fräscht med vita ramar

En tavelvägg med svarta ramar, mörka motiv eller mycket färg kan ibland kännas lite tungt - inte minst i ett rum som t.ex. inte har så mycket naturligt ljusinsläpp. Eller så kanske man tillhör en av många som föredrar ljus inredning och ljusa väggar. Då är en tavelvägg med vita ramar och ljusa enkla motiv ett bra val, eftersom det ger en snygg vägg utan att det blir för mörkt och tungt.

 

För mer inspiration på tavelväggar - spana in vår anslagstavla "inspirerande tavelväggar" på Pinterest HÄR.

 

Publicerat 2018-03-15 19:13:00

 

Varför ska du välja Gallerix?

 

Stort sortiment av wall art, posters och fotokonst

Stort sortiment av wall art, posters och fotokonst

Gallerix har ett stort sortiment med tavlor för dina väggar. Vi har trendiga posters och modern fotokonst från skandinaviska designers.

Mer än 40 års erfarenhet av ramar och inramning

Mer än 40 års erfarenhet av ramar och inramning

Gallerix Ramverkstad har funnits sedan 1974. Våra rammakare har stor kompentens och lång erfarenhet av alla typer av inramningar.

Stort utbud av högkvalitativa ramar

Stort utbud av högkvalitativa standardramar

Vårt fokus är kvaltet och hållbarhet. Alla våra träramar är gjorda av riktigt trä och tillverkas i Sverige. Vi jobbar med syrafria material för inramningar.

Specialister på personligt print av dina bilder

Specialister på personligt print av dina bilder

Vi kan printa dina bilder som personliga tavlor i en mängd olika material och storlekar. Ladda upp din bild och skapa din egen tavla.