Designa din egen tavla

Vi har massor av motiv på Gallerix, med ett brett utbud inom både fotokonst och grafisk konst. Hos oss kan du hitta utvald fotokonst av hög kvalitet från fotografer över hela världen och ett antal olika konstnärer som jobbar med grafisk konst, t.e.x. Peytil, Magdalen Tyboni, Gunhamre och Katarina Vintrafors. Hitta dina favoritmotiv och kombinera med någon av våra standardramar, eller varför inte skapa din helt egna måttbeställda ram i vår ramverkstad?
Vi printar alla motiv on-demand, monterar i ram och skickar hem till dig.

 

Så här gör du för att beställa din tavla

 

Väggmotiv Posters och fotokonst

1. HITTA DITT UNIKA MOTIV

Vi har allt från foto, måleri, illustrationer och grafisk design. Eller använd någon av dina egna bilder

Poster, Premium Poster, Canvas och fler material

2. VÄLJ MATERIAL

Du väljer själv vilket material du vill ha: Papper, Canvas, Akrylglas, Aluminium eller Fototapet.

Inramning med ramar från Gallerix

3. RAMA IN MOTIVET

Vi kan leverera måttanpassade ramar samt alla vanliga standardformat på ramar i alla olika material och färger.

 

 

 

Börja här, hitta ett motiv

 

Trendiga posters för din tavelvägg

VÄGGMOTIV

Posters för din tavelvägg

Oavsett vilken inredningsstil du har passar posters snyggt på dina väggar. I denna kategori hittar du posters passande alla hem och stilar, i såväl mindre storlekar som lite större. Komplettera din posters med en vacker ram eller sätt upp den som den är.

Välj bland våra posters

Hitta motiv - fotokonst

VÄGGMOTIV

Fotokonst i alla stilar

Gallerix erbjuder ett stort utbud med exceptionella fotografier i många olika kategorier. Bland annat gatumotiv, landskap, stilleben, arkitektur och olika actionbilder. Fotokonst är härligt och en speciell inredningsdetalj i hemmet.

Välj bland vår fotokonst

 

 

 

Posters och fotokonst - motiv för din tavelvägg

Gallerix säljer posters och prints både online och i våra butiker. Vi har ett noga utvalt sortiment med motiv som vi själva gillar väldigt mycket. Vårt utbud av posters är tänkta att passa alla typer av människor, oavsett stil. Det är viktigt för oss att du skall kunna bli riktigt nöjd med din nya poster. Därför ger vi dig möjligheten att själv välja vilken storlek du vill ha på din poster, och dessutom kan du välja att få din poster på extra fint premium-papper. Hos oss kan kan du även hitta den perfekta ramen till din poster.
Välkommen till Gallerix!